800 g Pirkka naudanpaistisuikaleita (maustamaton)
paprikajauhetta, mustapippuria
6 dl vettä
2 lihaliemikuutiota
3 rkl juoksevaa hunajaa
1/2 tuubia tomaattipyrettä
(1 rkl kastikesuurustetta)
1 punainen paprika
6-7 aurinkokuivattua tomaattia

Nosta lihat huoneenlämpöön hyvissä ajoin, ainakin puoli tuntia ennen. Ruskista lihat öljyssä 3 erässä. Mausta ennen pataan laittamista hyvin paprikajauheella ja mustapippurilla. Kaada pataan lihojen päälle 6 dl kiehuvaa vettä ja murenna sekaan liemikuutiot. Kaada päälle hunaja ja lisää tomaattipyre. Laita kansi päälle ja pata uuniin 200 asteen noin vartiksi. Vähennä sen jälkeen lämpö 150 asteeseen ja anna hautua tunnin verran. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi ja silppua aurinkokuivatut tomaatit. Lisää pataan paprika ja tomaatit (tarvittaessa voit ripotella sekaan 1rkl kastikesuurustetta, kumpi tahansa käy, itse laitoin vaalean kastikkeen kun ei muuta ollut) ja laita pata takaisin uuniin 30-40 minuutiksi. Tarjoile perunasoseen tai riisin kanssa