Ohje on ollut blogissa aiemminkin, mutta laitanpa uudelleen. Pian lähestyy kevään juhlat, ja moni etsii gluteenittomia ohjeita. Minä en pidä kookoksesta, mutta kumma juttu, näistä rapsakoista pikkuleivistä kuitenkin! Pikkuleivät säilyvät hyvin tiiviissä rasiassa säilytettynä.

Kummitätini teki näitä pikkuisen ristiäisiin ja olen ottanut tavaksi tehdä näitä perheen juhliin, vaikka meillä ei ruoka-allergikkoja olekaan.

2 munaa
2 dl sokeria
200 g kookoshiutaleita
50 g perunajauhoja (n. 3 rkl)
1/4 tl leivinjauhetta

Erota valkuaiset ja keltuaiset. Vatkaa valkuaiset ja sokeri kiinteäksi marenkimassaksi. Lisää keltuaiset yksitellen hyvin sekoittaen. Lisää yhdistetyt kuivat aineet. Ota taikinasta kahdella lusikalla nokareita leivinpaperille, jätä hyvät välit, taikina leviää uunissa. Ohjeen mukaan paistetaan 180 asteessa n. 12 min, itse paistoin 8-10 min.