Kipparilla maustettua kermaa on näkynyt useassa blogissa, päätin itse kokeilla kipparijuustoviipaleita jauhelihan sisällä.

mureke:
400 g paistijauhelihaa
1 prk kermaviiliä
1/2 dl korppujauhoja
1 sipulikeittopussi (Knorrin on paras!:)
1 muna
1 tl basilikaa, 1 tl oreganoa, 1 tl paprikajauhetta, ripaus mustapippuria

Sisälle:
8 siivua kipparijuustoa
8 aurinkokuivattua tomaattia

Laita korppujauhot kermaviiliin turpoamaan n. 10 minuutiksi. Lisää sitten muut aineet ja sekoita nopeasti mureketaikinaksi. Taputtele taikina öljytyn tason päällä levyksi ja leikkaa 8 osaan. Lisää jokaiselle palalle viipale juustoa ja puolitettu aurinkokuivattu tomaatti. Muotoile "kepakoiksi" ja paista 225 asteessa 15-17 minuuttia. Tarjoile perunasoseen kanssa.