Kodin Kuvalehdessä 2/2009 oli taas monta ihanaa ruokaohjetta jota tekisi mieli kokeilla....sieltä myös tämä ohje. Tein muutaman pienen muutoksen reseptiin, alkuperäisessä ei ollut ruokakermaa vaan tomaattimurskaa enemmän. Hyvä arkiruoka!

1 munakoiso
1 sipuli
300 g saunapalvikinkkua
öljyä
400 g tomaattimurskaa (+ 0,5 dl vettä)
1 rkl tomaattipyrettä
1 tl suolaa
1 tl sokeria
1 tl oreganoa
1 tl basilikaa
1 l keitettyä pennepastaa
150 g juustoraastetta
1 tetra Valion 3 juustoa ruokakermaa

Kuutioi munakoisot ja hienonna sipuli. Kuutioi kinkku. Paista vihanneksia öljyssä pannulla hetken aikaa, lisää tomaattimurska (vesi), pyre ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia. Lisää kinkut ja kiehauta. Sekoita kastike keitetyn pastan joukkoon. Laita voideltuun uunivuokaan puolet ja ripottele puolet juustosta. Lisää loppu ja ripottele päälle loput juustot. Kaada päälle ruokakerma ja paista 200 asteessa 25-30 minuuttia.