Tulipa huono kuva. Tämä oli oikein hyvää ruokaa, teen toistekin. Tämän tyyppinen ohje oli Me Naiset-lehdessä, en muista laitoinko kaikkia aineita, enkä varmaan ainesuhteita muista oikein. Mutta oikein maukasta ja hyvää ja tosi helppo tehdä!

400 g paistijauhelihaa
1 tetra yrttimaustettua tomaattimurskaa
2 rkl ketsuppia
2 tl soijakastiketta
1 tl sinappia
750 g valkosipuliperunoita (pakaste)
2,5-3 dl Valion 3 juustoa ruokakermaa
kirsikkatomaatteja
juustoraastetta
öljyä

Ruskista jauheliha. Lisää tomaattimurska ja mausteet, anna kiehahtaa. Öljyä vuoka ja laita siihen vuorotellen perunoita ja kastiketta. Kaada lisäksi päälle kerma ja laita puolitettuja kirsikkatomaatteja sekä juustoraastetta. Paista 225 asteessa 1 tunti.