2189262.jpg

Meillä siirryttíin heti tapaninpäivän jälkeen ihan muihin antimiin. Tähän kastikkeeseen käytin kaikkia jämiä kaapista ja täytyy sanoa että kastikekin maistuu tosi hyvältä kun siihen lorottaa kermaa....

2 dl kuohukermaa
3 dl ruokakermaa
(tai yht. 5 desiä ruokakermaa)
puoli tuubia tomaattipyrettä
1 lihaliemikuutio
paprikajauhetta, 1 tl sokeria
100-150 g Viola chili-paprika-tuorejuustoa
500-600 nakkeja

Laita kastike-ainekset nakkeja lukuunottamatta kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes kastike sakenee n. 10 minuuttia. Mausta paprikajauheella maun mukaan, mukaan sopisi myös vaikka chili, valkosipuli, mustapippuri jne. Chili-paprikatuorejuusto on miedon ja pehmeän makuinen chilistä huolimatta.
Sekoita valmiiseen kastikkeeseen viipaloidut nakit ja kuumenna. (Voit myös paistaa nakit ensin pannulla) Tarjoa perunasoseen kanssa.