1932927.jpg

Meillä tehdään usein tällaisia helppoja uuniruokia, johon tulee tomaattimurskaa ja yrttejä. Tulee mukavasti makua ja on taatusti kevyttä! Tähän ruokaan ei tullut ollenkaan lisättyä suolaa, ja tuli silti tosi maukasta. Valkosipuli olisi sopinut tähän tosi hyvin, mutta olin menossa illaksi töihin, joten en laittanut.

4 kpl marinoituja broilerin rintaleikkeitä
1 rkl oliiviöljyä (voi jättää pois)
4 pientä sipulia
1 iso porkkana
1 punainen paprika
1 tetra (500 g) yrteillä maustettua tomaattimurskaa + puoli tetraa vettä
basilikaa ja oreganoa
(1 rkl hunajaa)

Poista leikkeistä nahat ja luut ja pyyhi enimmät marinadit pois. Kuori ja pilko sipuli ja porkkanat sopiviksi paloiksi, pese ja paloittele paprika. Laita vuoan pohjalle öljyä ja kanat. Ripottele päälle reilusti oreganoa ja basilikaa, yhteensä n. 4 rkl. Laita päälle vihannekset, tomaattimurska ja vesi ja kypsennä uunissa 200 asteessa tunti. Tarjoillaan riisin ja raikkaan salaatin kera!