1835338.jpg

Maistui paremmalle miltä näyttää :) Tämä ohje on otettu jostain lehdestä. Tuntui että pinta tummui aika nopeasti vaikka oli leivinpaperi, mietin olisiko pitänyt paistaa matalammassa lämmössä. Kakku on parasta vasta seuraavana päivänä, jääkaapissa säilytettynä.

Pohja:
175 g kaurakeksejä (laitoin digestive-keksejä)
25 g voita (laitoin 40 g)

Täyte:
100 g (tummaa) suklaata
3 rkl kahvia
400 g maustamatonta tuorejuustoa
3 munaa
0,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 dl vaniljarahkaa (Valio, harmittaa kun en tajunnut kokeilla Lidl:in rahkaa)

Ota kaikki aineet riittävän aikaisin huoneenlämpöön. (Itse en ota koskaan, ja suklaa tuntuu menevän rakeeksi muihin aineisiin sekoitettaessa koska ovat yleensä liian kylmiä...) Laita keksit pussiin ja murskaa kaulimella. Lisää sulatettu voi ja painele irtopohjavuokaan (paperi pohjalle) ja laita jääkaappiin jähmettymään. 

Sulata suklaa mikrossa ja lisää kuuma kahvi. Sekoita tuorejuustoon munat, sokerit ja rahka ja sekoita suklaaseokseen. Laita täyte jähmettyneelle pohjalle ja paista 180 asteessa 50 minuuttia. (laitoin leivinpaperin päälle paiston alussa).

Tarjotaan jäähtyneenä kahvin kera.