Tuli räpsäistyä vaan nopeat kuvat ja äkkiä syömään :) Juhannuksena keittiössä hääräsi pääasiassa äitini.
Alkuun "tapaksia", kaikki simppelisti purkista :) Eli dolmades (viininlehtikääryleitä), sitruunatäytteisiä oliiveja, sardilleja ja nuo toiset olivat jotain savukalaa, kapriksia, artisokan sydämiä ja aurinkokuivattuja tomaatteja.
Pääruuaksi uusia perunoita, grillattuja broilerin fileitä kera paistetun sipulia ja fetasalaattia.
Juhannuspäivänä syötiin grillattua porsaan ulkofilettä kera pekonin, tiristettyä vuohenjuustoa, wokattuja vihanneksia, lohkoperunoita kera tuorejuuston ja salaattia.
Jälkkäriksi vadelmamoussea (pussista) ja jäisiä mustikoita.
maanantai, 23. kesäkuu 2008
Kommentit