En ole juurikaan käyttänyt mitään pakaste-vihannessekoituksia (peruna-sipulisekoitusta lukuunottamatta) ja tulipa taas hyvä syy olla jatkossakin käyttämättä!! Nappasin nopeasti kaupassa tämän "kreikkalaisen gratiinin" uunikanojen kaveriksi, kreikkalainen kuulosti hyvältä. Pah! Oli ihan kauheeta mössöä joka maistui ihan suolattomalle pinaattikeitolle. Ainesluettelossa oli fetaa ainakin, mutta en löytänyt :) YÄK! En suosittele! Mutta kanat oli hyviä :) :) :)

1469140.jpg

Pyyhkäisin broilerin rintaleikkeistä enimmät marinadit pois, lorotin päälle oliiviöljyä ja ripottelin päälle ja nahan alle provencen yrttisekoitusta. Seuraksi punasipulilohkoja, joiden päälle lorottelin myös öljyä. 200 astessa ja 50-60 minuuttia.