Minun piti tehdä broilerinfilee-pihvejä, jotka kääräistään pekoniin, paistetaan pannulla ja kypsytetään kypsäksi kermassa. Jostain syystä en muistanut, että fileepekonit ovat pyöreitä, eivätkä pitkulaisen mallisia, joten ruoka ei sitten onnistunutkaan niin :) Mutta hyvää oli näinkin, pekoni sopii hyvin miedon broilerin kanssa, mies varsinkin tykkäsi kovasti!
6 kpl hunajanmarinoituja broielrin fileepihvejä
1 pkt fileepekonia
1sipuli
1 kanaliemikuutio
4 dl kermaa tai ruokakermaa
(muutama kierros chili explosion maustesekoitusta)
Paista pihvit pannulla ja siirrä sivuun. Pilko pekoni ja sipuli ja ruskista ne pannulla. Lisää kerma ja broilerit ja hauduta kypsäksi, 20-30 minuuttia. Tässä kaverina lohkoperunat (isoja hyvin pestyjä perunoita lohkoiksi, sekaan reilusti öljyä, paprikajauhetta, grillausmaustetta, suolaa ja mustapippuria, paistetaan uunissa 225 asteessa n. 30 min. Kannattaa käännellä muutaman kerran)
lauantai, 12. huhtikuu 2008
Kommentit