Minun piti tehdä broilerinfilee-pihvejä, jotka kääräistään pekoniin, paistetaan pannulla ja kypsytetään kypsäksi kermassa. Jostain syystä en muistanut, että fileepekonit ovat pyöreitä, eivätkä pitkulaisen mallisia, joten ruoka ei sitten onnistunutkaan niin :) Mutta hyvää oli näinkin, pekoni sopii hyvin miedon broilerin kanssa, mies varsinkin tykkäsi kovasti!

1458069.jpg

6 kpl hunajanmarinoituja broielrin fileepihvejä
1 pkt fileepekonia
1sipuli
1 kanaliemikuutio
4 dl kermaa tai ruokakermaa
(muutama kierros chili explosion maustesekoitusta)

Paista pihvit pannulla ja siirrä sivuun. Pilko pekoni ja sipuli ja ruskista ne pannulla. Lisää kerma ja broilerit ja hauduta kypsäksi, 20-30 minuuttia. Tässä kaverina lohkoperunat (isoja hyvin pestyjä perunoita lohkoiksi, sekaan reilusti öljyä, paprikajauhetta, grillausmaustetta, suolaa ja mustapippuria, paistetaan uunissa 225 asteessa n. 30 min. Kannattaa käännellä muutaman kerran)