Ohje löytyi mapista ja on otettu jostain lehdestä vuosia vuosia sitten. Alkuperäisessa reseptissä käytetään porsaan sisäfilettä ja kastikkeeseen tulee hillosipuleita ja mustia oliiveja. En laittanut koska mies ei tykkää kummastakaan. Ruoka jäi vähän värittömäksi ilman niitä, mutta ihan hyvää oli!

1369111.jpg

600 g broilerin filettä paloina (ranskankerma-marinoitu)
200 g herkkusieniä
1 sipuli
1 pun. paprika
50 g metwurstia
1 suolakurkku
1/2 kanaliemikuutiota
4 dl kermaa
(hillosipuleita, mustia oliiveja)
maun mukaan suolaa, mustapippuria ja chili explosion-maustesekoitusta myllystä

Ruskista broilerit ja jätä odottamaan isoon kattilaan, kasariin tms. Ruskista viipaloidut herkkusienet, sipulit ja metwursti. Lisää kanojen sekaan, lisää viipaloitu paprika ja kerma sekä mausteet. Keitä kannellisessa kasarissa n. 10 min. Lisää suolakurkku kuutioina (oliivit ja hillosipulit) ja keitä vielä 5 min. tarjoa perunamuusin, pastan tai riisin kanssa.

1369153.jpg