Tällaista herkkua tänään.Uusi tuttavuus: Atrian fileesuikaleet sweet barbeque. Marinadi oli tosi muhevan makuista. Se maistui voimakkaasti valkosipulille ja savupekonille, kastike ei juuri muita mausteita kaivannut. Ei ollut minun kanapasta-suosikkini, mutta miehen mielestä HYVÄÄ!!! ("äijäruokaa"?)

1403694.jpg

400 g Atrian kanafileesuikaleet sweet barbeque
1 sipuli
0,5 pun paprikaa
muutama aurinkokuivattu tomaatti
1 kanaliemikuutio
4 dl ruokakermaa
mustapippuria, muutama kierros chili explosion-mausteseosta
päälle parmesania

Ruskista kanasuikaleet öljyssä, lisää sipuli ja pyörittele hetki. Lisää kerma ja ja liemikuutio ja anna kiehua 5 min. Lisää vielä paprika ja mausta, anna kiehua kunnes paprikat lähes kypsiä. Lisää pieneksi silputtu aurinkokuivattu tomaatti ja anna kiehahtaa. Nautitaan tagliatellen ja parmensanin kera!