Tämä oli NAM NAM....(ja TAAS broileria....:)

1418151.jpg

6 broilerin marinoitua rintaleikettä (öljyä)
1 prk aprikooseja (säilöttyä siis)
1 dl aprikoosien lientä
4 dl kermaa tai ruokakermaa
120 g aurajuustoa (tai oman maun mukaan)
1 kanaliemikuutio
2 rkl maizenaa
suolaa
chili explosion maustesekoitusta

Puhdista leikkeistä enin marinadi pois ja ruskista nopeasti öljyssä parissa erässä. Laita vuokaan odottamaan. (laitoin päälle vähän chili explosionia myllystä) Kaada pannulle kermat ja heitä sekaan aprikoosiliemi ja murennettu liemikuutio. Kiehauta ja suurusta maizenalla ohjeen mukaan. Mausta suolalla (varovasti, aurassa on reilusti suolaa). Lisää lohkoiksi leikatut aprikoosit kanojen päälle, lisää kastike ja laita päälle kuutioiksi pilkottua aurajuustoa. Itse tykkään että on isompina paloina, on sattumia :). Kypsennä 200 asteessa n. 30 min. Tarjottiin ruis-riisin ja salaatin kera :) Kuva ei anna oikeutta, mutta aprikoosi ja aurajuusto sopivat tosi hyvin yhteen!

1418179.jpg