Ohje löytyi Hellapoliisin sivuilta. Muokkasin vähän. Minusta eivät maistuneet wienernougat:lle, mutta täyte oli ihanan karamellimaista ja hyvää!!! Teen toistekin!



5 dl maitoa
50 g hiivaa
1 muna
1,5 dl sokeria
1,5 tl suolaa
2 tl kardemummaa
12-13 dl vehnäjauhoja 
150 g voita

Väliin: 100 g voita, kanelia ja sokeria
1 pss wienernougat-crushia
(laitan ehkä ens kerralla näin isoon taikinaan 2 pss)

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.
Vatkaa joukkoon muna, sokeri, suola, kardemumma ja osa jauhoista. Jatka taikinan alustamista käsin pehmeälsi taikinaksi, lisää lopuksi sulatettu rasva.

Anna taikinan kohota kaksikertaiseksi lämpimässä paikassa leivinliinan alla.

Kaaviloi taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Voitele levy pehmeällä rasvalla, ripottele pinnalle kaneli-sokeriseosta ja Wienernougat crushia. (itse teen niin että vaivaan ensin taikinan, jaan kahtia ja laitan puolet odottamaan astiaan liinan alle, saa kohota uudestaan. Kun olen leiponut ekan satsin ja odottelevat paistoa, teen toisen. Eli 5 dl taikinasta teen kaksi levyä, noin 35 pullaa yhteensä)

Käännä rullalle, leikkaa noin 4 senttimetriä leveiksi paloiksi.
Nosta palat pystyyn paperisiin muffinivuokiin (käytin Brunon pullavuokia), kohota.
Voitele pullat munalla, ripottele pinnalle Wienernougat crushia. (laitoin raesokeria)

Paista 225 asteisessa uunissa 12-15 minuuttia, uunista riippuen.