Kaverina tässä riisi-ruista ja fetasalaattia. Ohje löytyi taasen Riikan ruokaohjeista. Tein ruoan Kariniemen uunifileista (löytyi pakkasesta), otin vaan nahkat ja enimmät marinadit pois. Leikkasin 2-3 osaan, olivat aika isoja paloja. Pinjan siemenet jätin pois ja pestoa laitoin vaan puoli purkkia, minusta oli hyvä määrä (700-800 g broileria). Tietysti riippuu siitä, minkä kokoinen purkki on kyseessä. (tässä 190 g )  Parmesania löytyi vaan pikku pala, joten laitoin mitä siitä nyt tuli, puolisen desiä raastetta. Olimme miehen kanssa yhtä mieltä, että olisi saanut olla se desi ainakin, mikä alkup. reseptissä. Mutta hyvää oli tämäkin!

1315107.jpg

Broilerin rintafilettä
0,5 purkkia pestokastiketta
1 tlk stewed tomatoes italian style (löytyi Prismasta ainakin)
n. 1 dl parmesan-juustoa raastettuna
(1 dl pinjan siemeniä)

Leikkaa fileet pitkittäin 2-3 osaan, paista pannulla väri ja lado vuokaan. Levitä päälle pestokastike, lisää vuokaan tomaatit ja päälle parmesan-raaste. Paista uunissa 225 astetta moin puoli tuntia. (vähensin 200 ast. kun alkoi poreilla ja annoin olla 40 min. Laitoin puolessa välissä leivinpaperin että ei tummu liikaa). NAM. Oli mun makuun ehdottomasti!