Ihanien sandwichien ohjeen löysin Sara la Fountainin Passion for food-kirjasta. Muokkasin ohjetta yksinkertaisemmaksi ja muuttelin vähän kastikkeen määriä.

2 hengelle

6 siivua pekonia
2 broilerin (hunajamarinoitua)rintafilettä
4 siivua cheddarjuustoa (muukin varmasti käy)
6 siivua täysjyväpaahtoleipää
roomansalaattia (tai jäävuorisalaattia)
1 avocado viipaleina
6 siivua tomaattia
1 pieni punasipuli renkaina
ketsuppia

Limettimajoneesi:
6 rkl kevyt majoneesia
puolikkaan limetin mehu
1 tl hunajaa
0,5 tl suolaa
1 valkosipulinkynsi puristettuna
(4 rkl korianteria silputtuna, unohdin tämän, hyvää oli ilmankin)

Kypsennä broilerit joko uunissa tai pannulla paistaen. Paista pekonit rapeiksi ja laita talouspaperin päälle valumaan. Sekoita majoneesin ainekset keskenään. Leikkaa kypsät broilerit siivuiksi. Paahda leivät ja kokoa yksi leipä kahteen kerrokseen. Laita ensin ketsuppia, sitten kasviksia, toinen leipä päälle jolle lihat ja juustoa ja reilusti majoneesia, päälle kolmas leipä. Leikkaa leipä kahtia.