1249312803_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Taas vähän vaihtelua uunikalaan. Tästä annoksesta riitti kahdelle aikuiselle ja yhdelle pienelle lapselle. Muruakaan ei jäänyt :)

400 g kirjolohta
1 tl suolaa
1-2 tl yrttistä kalamaustetta
1 valkosipulinkynsi

1 rasia kirsikkatomaatteja
2 rkl oreganolla maustettua öljyä (tai oliiviöljyä)
1 rkl basilikaa
0,5 tl suolaa
0,5 tl sokeria

Silppua valkosipulinkynsi. Laita lohi vuokaan ja ripottele lohen päälle mausteet ja valkosipuli. Paloittele kirsikkatomaatit ja sekoita niihin öljy ja mausteet ja laita lohen päälle. Kypsennä uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia.

Tarjoile uusien perunoiden ja Viola tomaatti-basilikatuorejuuston kera.