Taas vähän vaihtelua uunikalaan. Tästä annoksesta riitti kahdelle aikuiselle ja yhdelle pienelle lapselle. Muruakaan ei jäänyt :)
400 g kirjolohta
1 tl suolaa
1-2 tl yrttistä kalamaustetta
1 valkosipulinkynsi
1 rasia kirsikkatomaatteja
2 rkl oreganolla maustettua öljyä (tai oliiviöljyä)
1 rkl basilikaa
0,5 tl suolaa
0,5 tl sokeria
Silppua valkosipulinkynsi. Laita lohi vuokaan ja ripottele lohen päälle mausteet ja valkosipuli. Paloittele kirsikkatomaatit ja sekoita niihin öljy ja mausteet ja laita lohen päälle. Kypsennä uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia.
Tarjoile uusien perunoiden ja Viola tomaatti-basilikatuorejuuston kera.
maanantai, 3. elokuu 2009
Kommentit